27 Temmuz 2013 Cumartesi

Shahrukh Khan Sri Lanka'lı Hayranını Ağırladı.

By
Aktör onunla tanışabilmek için uçağa binip Hindistan'a gelen 70 yaşındaki hayranı ile zaman geçirdi.


ShahRukh Khan'ın tüm dünyada hayranı olduğu şüphe götürmez bir gerçek, ama bazıları 70 yaşındaki Shirani Samarasekara gibi olabiliyor. Sri Lankalı hayran sadece aktörün doğum gününü kutlayabilmek için geçen hafta şehre geldi.

"İnmeden önce SRK'un takımı ile onunla buluşabilmek için gerekli olan tüm yazışmaları yapmıştı." diyor aktörün yakınlarında olan bir kaynak. Shirani Samarasekara ile zaman geçiren Shahrukh Khan, bambaşka bir şehirden gelmek için birçok zorluğa göğüs geren yaşlı bayan ile buluşmak için çok heyeycanlanmıştı.

Kaynak : " Shirani Shahrukh'un evine yakın bir otelde kaldı ve Shahrukh da onunla buluşabilmek için de basıın ilgisinden kaçıvermiş. Kahve içerek neredeyse bir saat muhabbet ettiler." Görünüşe göre Bu geliş Shiran'nin oğlunun ona 70'nci yaş hediyesiydi. " Son 15 yıldır Shahrukh hayranı. Bu yaşta bile odasının duvarlarını resimleriyle kaplamak veya filmlerini birçok kez izlemek gibi çılgınca şeyler yapıyor.

Oğlu SRK ile buluşmasıın ona en güzel hediye olabileceğini düşünmüş." diye ekledi. Buluşmada Shirani aktöre yanında getirdiği aile albümünden fotoğraflar gösterdi."Çeşitli yaşlarda olduğu fotoğraflar getirmiş onları imzalattı.

Çok sıcak ve uzun bir konuşma geçirdiler. Hatta Shahrukh ona yeni filmi Chennai Express hakkında bilgiler bile verdi." dedi.

(ALINTI)

0 yorum:

Yorum Gönder

www.bollywoodhaberleri.com