24 Temmuz 2013 Çarşamba

My Name Is Khan filmi hakkında bilinmeyen bilgiler

By
*Kareena Kapoor baş rolü kaybetti çünkü Karan Johar'ın favori aktristi Kajol'ü düşünüyordu. 


*Shabana Azmi Rizwan'ın annesi rolünde idi fakat Shah Rukh'un omzu yaralanınca çekim zamanlarını değiştirmek zorunda kaldığından filmde oynayamadı.

*ShahRukh karakterine evde hazırlandı.

*Georgia sahneleri için 20 tanker su kullanıldı her gün, ve çekimler 10 gün sürdü. (her kamyonun kapastiesi 12000 litre) 
 
* Reklam süreci sürerken SRK ABD'ye gitti fakat polisler onu bir saate yakın görüşmeye aldılar. İnsanlar önce bunun bir reklam çalışması olduğunu sandılar ama öyle değildi. Yapımcılar Khan'ın karakteri gibi kendisinin de hava alanında kötü davranışlar gördüğünü söyledi.


*SRK'un suya girdiği sahnelerde büyük bir su yılanı ortaya çıktı. Yılan zararsız diye gitmelerine izin verdiler fakat Shahrukh sudayken bir daha ortaya çıktı, ve Shahrukh sudan derhal çıkarıldı.


*MNIK'in bir kısmı Aspergers Aşıklar : çift ilişkileri ve aile ilişkileri kitabından alıntı yapılmış (Maxime C. Ashton)


*Amerikan aktör Christopher B. Duncan Barack Obama rolünü oynadı ki zaten Jay Leno'nun Tonight Show'unda da Obama rolü ile bilinir.


*Tanay Chheda Shahrukh Khan'ın karakterinin çocukluk halleri için seçildi çünkü Shahrukh'a benziyordu. Aynı kişiyi Slumdog Millionare filminden de tanıyoruz.


*MNIK çekilirken Shah Rukh'un omuz problemi tekrar ortaya çıktı. Zaten Dulha Mil gaya filmi için biraksiyon sahnesinde incitmişti ve Nanvatii Hastanesinde fizyoterapi görüyordu. Los Angeles'taki doktorlar ona dinlenmesini önerdiler.


* Los Angeles'deki çekimler sonrası, filmin yönetmeni Karan Johar "11 senelik yönetmenliğim boyunca, böylesine değişik olmanın tecrübesini hissetmedim" şeklinde konuşt. Karan Johar, Shahrukh Khan'ın "Otizm" rahatsızlığı hakkındaki kapsamlı bilgisine oldukça şaşırmış ve hayran kalmış


* Los Angeles'deki camii'lerde çekim için izin alamayınca, sonunda Mumbai'de bir camiide iki günde çekimi tamamladılar.

0 yorum:

Yorum Gönder

www.bollywoodhaberleri.com