1 Ekim 2013 Salı

Shahrukh Khan'ın yeni filmi için yeni stili.

By
Shahrukh Khan şu sıralar Farah Khan'ın filmi "Happy New Year" ile meşgul ve asıl dikkatlari çeken ise yeni imajı. Son zamanlar da SRK saçında sarı bir tutam ile görüldü. Gazeteciler King Kang'a sarı tutamın sırrını sorduklarında ise, Farah Khan'ın yeni filmi olduğu için söyledi.



"Şu sıralar Happy New Year filmini çekiyorum, saçlarımı da bu yüzden boyattım. Hala yapım aşamasında ve umarım insanlar beğenir." şeklinde konuştu. Film için Farah Khan, Shahrukh'dan saçlarını uzatmasını da istedi. Bu King Kang'ın uzun oyunculuk yılları boyunca ilk kez bir film için saçlarını boyatması oldu.

'Happy New Year' filminde Shahrukh Khan kötü bir danscı olarak ve Deepika Padukone ise onun akıl hocası rolünde olacak. Filmin başrollerinde Abhishek Bachchan ve Sonu Sood da yer alıyor.

Deepika filmde bir bar dansçısı rolünde görülecek. Film bar dansçılığının yasak ve yaşamlarını kazanmalarının zor olduğu zamanda geçecek. Deepika ayrıca beş tane kötü dansçı arkadaşa sahip ve mevcut durumlar onları uluslararası dans yarışmasına girmek zorunda bırakıyor, Deepika da onları yarışma için hazırlıyor.

Kaynaklara göre; "Deepika, Maharashtra'dan işten çıkartılan bir bar dansçısını oynayacak. Beş adamın da hayatında önemi olacak."

Kaynağın açıklamasına göre; "'Indiawaale' adında Dubai'yi anlatan bir Dubai şarkısının çekimleri sürüyor. Oyuncular diğer ülkelerden gelen yarışmacılar ile de yarışacakları için, şarkı amigoların marşı olacak. Tüm erkekler berbat dansçılar olarak sunulacak ve Deepika da onlara dans yarışmasını kazanmalarına yardım edecek.

Dubai'de ki ilk çekimlerden sonra, oyuncular ve ekip Hindistana geri döndü.

Çevirmen: lucida93

0 yorum:

Yorum Gönder

www.bollywoodhaberleri.com