26 Temmuz 2013 Cuma

Shahrukh Khan oğlu ABRAM için vereceği partiye Salman Khan'ıda davet etti!

By
Shahurkh khan mayıs ayında taşıyıcı anneden dünyaya gelen minik oğlu ABRAM için parti veriyor.


Gauri khan ile birlikte taşıyıcı anneden bebek sahibi olan Shahrukh,yeni filmi ve baş rollerini Shahrukh khan ve Deepika padukone nin paylaştığı CHANNAİ EXPRESSin gösterim günü aynı zamanda oğlu için parti veriyor.

Ramazan bayramında Channai expressin galası olacak ve akşamı ABRAM için parti verilecek.partiye bir çok ünlü katılacak.bunlardan biride SALMAN KHAN.

Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı olan ve aynı zamanda kongre başkanı olan salman -shahrukh ikilisinin çocukluk arkadaşı Baba Siddique,iftar yemeğinde bu ikiliyi birt araya getirmişti.

İftar yemeğinde Salman khan,Shahrukhun yanına gidip selam verdi ve ikili 2008 yılından beridir süren küskünlüğünün bir kenara bırakıp sarıldılar.Shahrukh Salman a parti için davetiye yolladı bile.Shahrukh khan bu parti ve film galası içni şunları söyledi. ```gerçekten çevremde meydana gelen tüm güzel şeylerden dolayı , dinimize uygun bir kutlama yapmak istiyorum.ben ayrıyetten film ekibim ile birlikte kutlama yapacağım.sonra evde parti vereceğğim ve tüm dostlarımla bir araya geleceğim.herkes bana katılırsa büyük bir onur duyacağım``..dedi.

.

0 yorum:

Yorum Gönder

www.bollywoodhaberleri.com