15 Temmuz 2013 Pazartesi

Shahrukh Khan'ın Deewana Filminin Devamı Çekilecek.

By
Bollywood sinemasının efsanelerinden Shahrukh Khan'ın sektöre giriş filmlerinden biri olan Deewana'nın yeniden çekilebileceği ve bir devam filmi yapılabileceği haberleri geldi. Yönetmen Guddu Dhanoa tarafından yapılan açıklamada bu filmin farklı formatlarda ama senaryonun devamı olarak yeniden çekilmesi düşünüldüğü belirtildi.

1992 yılında gösterime giren, baş rollerinde Shahrukh Khan, Divya Bharti ve Rishi Kapoor'un yer aldığı filmde kocasını kaybeden bir kızın yeniden birini sevmesini ve tam ona alışmışken öldüğünü sandığı kocasının yeniden karşısına çıkmasını konu alınıyor. Shahrukh Khan'ın şöhretini arttırmasında kilometre taşlarından biri olan filmin yeniden devam filmi olarak çekilmesi oyuncu kadrosunun kim olacağı sorularını akıllara getirdi.

Yönetmen Guddu Dhanoa oyuncularla görüşmelerin yapıldığını ancak henüz hiçbir şeyin kesin olmadığını belirterek projenin tamamen tasarım aşamasında olduğunu dile getirdi. Daha önce de Kajol ve Shahrukh'un baş rollerini oynadığı oldukça eski filmlerden biri olan Baazigar'ın yeniden çekilebileceği haberleri gelmişti. Deewana'nın da yeniden çekilebileceğinin konuşulmasına Shahrukh Khan'ın nasıl bakacağı ise merak konusu.

Kaynak :  http://www.bollywoodtr.com/2013/07/shahrukh-khann-deewana-filminin-devam.html

1 yorum:

  1. Seni çok seviyorum Divya Bharti sen şu an hayatda olmasanda seni çok seviyorum Dewaana filmini izlrdikden sonra aklimdan çikmiyor bu film daha sonra Divyanin ölüm haberini duyduqdan sonra çok üzüldüm Dewaana filminin 2-ci versiyonu hazirlansa bile Divya kadar güzel oynayamaz hic bir oyuncu
    Sakrukhan ve Divya harikaydi bu filmde
    19 yasinda hayatini kayb etmis güzel oyuncu Allah sana rahmet eylesin

    YanıtlaSil

www.bollywoodhaberleri.com